SUBMENU


LAATSTE NIEUWS

Binnenkort vertrekken we naar Canada en de USA.Voor het verslag ga naar de website en tik op reisverslagen.

Lees verder.......

Welkom op de website van (amateur)-natuurfotograaf Cock Schrameijer.

 

Ik ben in 1947 in Haarlem geboren en was reeds op 10 jarige leeftijd actief  in de natuur. In eerste instantie bij de natuurclub” Natura “ in Haarlem en later bij de K.J.N en N.J.N. Hier begon mijn interesse voor vogels.


Na mijn studie verhuisde ik met mijn vrouw naar Curaçao, waar ik een aantal jaren gewerkt heb. Na deze periode verhuisden we, ondertussen met z’n vieren, naar Voorhout. Daar heb ik tot mijn pensioen voor de klas gestaan als leraar mechanische techniek en biologie.


Mijn twee grootste passies zijn reizen en fotograferen. Al mijn reizen staan in het teken van de natuurbeleving wat niet inhoud dat we niets anders doen.

Ik mag mezelf dan ook een bevoorrecht persoon noemen die al zeer veel landen in de wereld bezocht heeft. Van Amerika tot Australië en Nieuw Zeeland.


Maandelijks bezoek ik ( mits niet op vakantie ) de Verenigde Amateur Natuurfotografen V.A.N. een groep mensen waarmee ik  meningen en ervaringen deel over foto’s en natuur.


Ik hoop dat u van mijn site en foto’s kunt genieten. Heeft u opmerkingen of vragen dan kunt u gebruik maken van mijn gastenboek of mij een berichtje per e-mail sturen.

 

Vriendelijke groeten, Cock Schrameijer

 

Template design by Leonard